Continental guma Contact T 700X37

24,90

Na voljo: 2 na zalogi

  • Brezplačna poštnina nad 100 EUR - Slovenija
  • Varen nakup
  • Plačilo na obroke

Vsestranski vesoljski stroj, ki se zanesljivo poveže z vsako površino. Opremljen z najbolj priljubljenim vzorcem tekalne plasti iz urbane / turneje, posebej zasnovan za visoko stopnjo varnosti zaradi svoje lamelaste strukture.

Odklopnik SafetySystem je sestavljen iz najvlonske tkanine, ojačane s kevlarjem. Pnevmatika je odporna proti predrtjem in kljub temu lahka in prilagodljiva, hitro se prilagodi spodnji površini. Ne da bi opazno dvignil težo ali kotalni upor, ščiti trup pred tujki in prispeva k daljši življenjski dobi pnevmatike. Pnevmatike z varovalko SafetySystem zagotavljajo tudi dobre lastnosti udobja.

Primerno za e-kolesa Za našo pnevmatiko E-Bike smo se opirali na več kot 100 let izkušenj z mopedi in motornimi pnevmatikami. Vse naše mestne / treking gume so ocenjene na standardno hitrost vsaj 25 km / h. Tiste pnevmatike z oznako e50 imajo tudi certifikat S-Pedelecs. Z visoko kakovostno strukturo je zaščita pred predrtjem visoka in kotalni upor nizek, kar zagotavlja zaščito pred prezgodnjo obrabo, ki jo povzroča dodatna pogonska sila.

Košarica
Continental guma Contact T 700X37
24,90

Na voljo: 2 na zalogi

Scroll to Top