Ni na zalogi

Continental plašč Grand Sport Extra 700×25

38,90

  • Brezplačna poštnina nad 100 EUR - Slovenija
  • Varen nakup
  • Plačilo na obroke (za nakupe do vrednosti 5000€)

Prava izbira za vse tiste, ki pojedo kilometre, za potnike in gramozne kralje. Preverjena kontura dirkalnih pnevmatik za odzivno vodenje in varen oprijem.

Na osnovi aktiviranih spojin silicijevega dioksida je bila ta tehnologija prvotno namenjena spojini na ravni zmogljivosti, a po intenzivnem razvoju v našem oddelku za raziskave in razvoj v Korbachu je bila razvita nova napredna spojina z izjemnim oprijemom in tekaškimi lastnostmi. Ta nova mešanica gume, ki ima samo po sebi razumljivo ime “PureGrip”, je uvrščena takoj za našo spojino BlackChili in se uporablja v naših zmogljivih izdelkih tako v cestnem kot v gorskem kolesarstvu. Medtem ko zagotavlja odličen oprijem, je hkrati tudi dolgotrajen in zelo trpežen – obe značilnosti pnevmatik Continental, ki jih proizvajajo izključno v tovarni v Hefei (Azija).

Naša nova zaščita pred vbodom NyTech je bila razvita na osnovi preverjenega Continental SafetySystem Breakerja. Njegova najlonska tkanina je odporna na predrtja in ureznine, kot so vlakna, ojačana s kevlarjem, z visoko trdnostjo, vendar nudi nižji kotalni upor in manjšo težo. Odklopnik NyTech se nahaja med sistemom SafetySystem in PolyX Breaker® kot učinkovitejše ohišje za predrtje v zmogljivem sektorju.

Košarica
Scroll to Top