-40%

Continental plašč GrandPrix 4 Season

Original price was: 72,95€.Current price is: 43,80€.

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 43,80.

  • Brezplačna poštnina nad 100 EUR - Slovenija
  • Varen nakup
  • Plačilo na obroke (za nakupe do vrednosti 5000€)

Zanesljiv spremljevalec na treningih in na tekmovanjih, prihaja dež ali sijaj. Pnevmatika z izjemno vzdržljivostjo, pripravljena na vsako sezono.

Vectran ™ je sintetično izdelano visokotehnološko vlakno iz naravnega modela. Tako kot pajkova svila je tudi Vectran ™ tekoče-kristalni polimer (LCP). Vectran ™ se zavrti iz stopljenega tekočega polimera Vectra in nadalje obdela v večnitni navoj. Pajkova svila, kot je Vectran ™, ima izjemno odpornost na trganje pri zelo majhni teži: natančno prave lastnosti za predelavo v vrhunsko kolesarsko pnevmatiko Continental kot vložek za zaščito pred predrtjem. Odklopnik Vectran ™ je lažji, prožnejši in učinkoviteje ščiti pred urezninami kot primerljiv najlonski odklopnik. Vectran ™ Breaker ne vpliva škodljivo na kotalni upor.

Pnevmatike z zaščito bočnice DuraSkin® morajo imeti možnost kotaljenja z udarci. Uporabljajo se v najtežjih pogojih. Na messenger kolesih gume drsijo po robnikih; na turnih kolesih prečkajo celine, ne da bi se obrabili. Pri dirkalnem kolesarstvu morajo prestati težke preizkušnje, kot je Pariz-Roubaix. Kakovostna poliamidna tkanina ščiti ohišje pnevmatike pred najslabšimi pogoji. Te pnevmatike izstopajo zaradi rjavih bočnic.

Košarica
Continental plašč GrandPrix 4 Season
Original price was: 72,95€.Current price is: 43,80€.Izberite možnosti
Scroll to Top