Ni na zalogi

Continental plašč Speed King CX

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

  • Brezplačna poštnina nad 100 EUR - Slovenija
  • Varen nakup
  • Plačilo na obroke (za nakupe do vrednosti 5000€)

Pnevmatika, zasnovana za dirkanje po trdnem, suhem ali zmrznjenem terenu. Hitra, luskasta oblika tekalne plasti. Primerno za vročino tekmovanja in kot voznik / potnik.

Na osnovi aktiviranih spojin silicijevega dioksida je bila ta tehnologija prvotno namenjena spojini na ravni zmogljivosti, a po intenzivnem razvoju v našem oddelku za raziskave in razvoj v Korbachu je bila razvita nova napredna spojina z izjemnim oprijemom in tekaškimi lastnostmi. Ta nova mešanica gume, ki ima samo po sebi razumljivo ime “PureGrip”, je uvrščena takoj za našo spojino BlackChili in se uporablja v naših zmogljivih izdelkih tako v cestnem kot v gorskem kolesarstvu. Medtem ko zagotavlja odličen oprijem, je hkrati tudi dolgotrajen in zelo trpežen – obe značilnosti pnevmatik Continental, ki jih proizvajajo izključno v tovarni v Hefei (Azija).

Naša nova zaščita pred vbodom NyTech je bila razvita na podlagi preverjenega Continental SafetySystem Breakerja. Njegova najlonska tkanina je odporna na predrtja in ureznine, kot so vlakna, ojačana s kevlarjem, z visoko trdnostjo, vendar nudi nižji kotalni upor in manjšo težo. Odklopnik NyTech se nahaja med SafetySystemom in PolyX Breaker® kot učinkovitejše ohišje za predrtje v zmogljivem sektorju.

Košarica
Scroll to Top