Ni na zalogi

Maxxis plašč Minion DHR Exo + TR 3C Maxx Terra 27,5×2.40

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

  • Brezplačna poštnina nad 100 EUR - Slovenija
  • Varen nakup
  • Plačilo na obroke (za nakupe do vrednosti 5000€)

S stranskimi gumbi, izposojenimi od legendarnega Minion DHF, vendar razširjenimi za večjo oporo, DHR II kot noben drug. Sredinska tekalna plast ima zaobljene sprednje robove za izboljšanje pospeška in lamele za ustvarjanje gladkega prehoda pri nagibanju kolesa. Gumbi v obliki lopatic na osrednji tekalni plasti se pri močnem zaviranju zakopljejo in pomagajo obdržati kolo pod nadzorom. Kombinirajte ga z Minion DHF spredaj za vrhunsko agresivno kombinacijo pnevmatik za brezpotje! Minion DHF je na voljo v specifikacijah za trail, enduro in downhill.

EXO+

je Maxxisova srednje obremenjena možnost zaščite pred predrtjem, primerna za vsestransko vožnjo po brezpotjih in lahka e-kolesa. Začnemo s trpežnim ohišjem 60 TPI, dodamo našo legendarno plast zaščite pred predrtjem EXO na stranskih stenah in jo nadgradimo z majhnim vložkom iz butila okoli roba. Trdno ohišje in material EXO ščitita pred poškodbami zaradi kamenja in korenin, medtem ko vložek iz butila ščiti pnevmatiko pred udarci in preprečuje poškodbe platišča.

3C MaxxTerra

Maxxisova 3C MaxxTerra je vmesna konfiguracija trojne zmesi, ki se uporablja v naši liniji gorskih pnevmatik. Zmes 3C MaxxTerra ponuja več oprijema kot 3C MaxxSpeed, vendar zagotavlja boljšo obrabo tekalne plasti in manjši kotalni upor kot MaxxGrip, zaradi česar je idealna za vožnjo po brezpotjih v vseh pogojih.

Tubeless Ready Pnevmatike brez zračnic nudijo kolesarju številne prednosti: sposobnost vožnje z nižjim zračnim tlakom, kar izboljša oprijem; manjši kotalni upor v primerjavi s pnevmatikami z zračnico; in manj možnosti za sploščitev, ker ni cevi. Pnevmatike brez zračnic so označene s črkama »TR« na bočnici. Pnevmatike, pripravljene za uporabo brez zračnic, je treba namestiti na platišča, ki so združljiva z zračnicami, in za vzdrževanje tlaka zahtevajo uporabo tekoče tesnilne mase. Tekoče tesnilne mase imajo dodatno prednost tesnjenja majhnih lukenj. Redno preverjajte svojo tesnilno maso in jo po potrebi osvežite, saj se bo sčasoma posušila.Košarica
Scroll to Top