Maxxis plašč Shorty 2.0 TR 3C Maxx Grip DH 27,5X2.40WT

82,00

  • Brezplačna poštnina nad 100 EUR - Slovenija
  • Varen nakup
  • Plačilo na obroke (za nakupe do vrednosti 5000€)

Po letih zbiranja podatkov in povratnih informacij naših športnikov svetovnega pokala v spustu in enduro svetovnih serij je Shorty popolnoma nov za leto 2021. Postavitev gumbov je bila spremenjena za izboljšanje oprijema na mokrem, zmogljivosti v ovinkih in sposobnosti odstranjevanja blata. Ožje 2,40-palčno ohišje izboljšuje odmik od okvirja in vilic, ko stvari postanejo res površne, in zmanjša težo.

3C MaxxGrip

Maxxisova zmes 3C MaxxGrip uporablja najbolj lepljivo, najpočasneje odbijajočo se gumo, ki jo ponujamo v pnevmatikah za gorska kolesa. Ta zmes z visokim oprijemom je enaka tisti, ki jo uporabljajo naši najboljši športniki svetovnega pokala v spustu in enduro svetovnih serijah in je zdaj na voljo v različnih konfiguracijah ohišja, da pokrije vse kolesarje.

Tubeless Ready

Pnevmatike brez zračnic nudijo kolesarju številne prednosti: sposobnost vožnje z nižjim zračnim tlakom, kar izboljša oprijem; manjši kotalni upor v primerjavi s pnevmatikami z zračnico; in manj možnosti za sploščitev, ker ni cevi. Pnevmatike brez zračnic so označene s črkama »TR« na bočnici.

Košarica
Maxxis plašč Shorty 2.0 TR 3C Maxx Grip DH 27,5X2.40WT
Scroll to Top