Ni na zalogi

Muc-off krema vlažilna krema Chamois Cream

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

  • Brezplačna poštnina nad 100 EUR - Slovenija
  • Varen nakup
  • Plačilo na obroke (za nakupe do vrednosti 5000€)

Sedalne rane? To se zgodi najboljšim od nas.

Drgnjenje? To je del tega, da si športnik, ki trenira 24/7/365 v vseh pogojih.

Nezadovoljni z obstoječimi odločitvami smo se leta 2015 odločili, da je čas, da svoje 25-letne kolesarske izkušnje vložimo v razvoj vrhunske, visoko zmogljive gamsove kreme. S pomočjo naših profesionalnih ekip in športnikov smo preučili vse možne načine za izboljšanje izkušenj kolesarjev.

Rezultat? Posebej oblikovana krema za globinsko vlaženje kože za popolno udobje in zaščito na velikih razdaljah v vseh pogojih.

Verjamemo, da smo ustvarili najboljšo kremo.

Namenoma izključujemo neprijetne parabene in toksine, poskrbeli smo, da je naša gamsova krema prežeta z bistvenimi provitaminskimi vlažilci, ki pomagajo ustvariti ta dolgotrajen hidriran občutek na koži.

Naša luksuzna formula uporablja naravne sestavine – vključno z aloe vero, čarovnico, karitejevo maslo in sončnično olje – za ustvarjanje blagega hladilnega učinka za popolno udobje vožnje.

Zasnovan je tako, da tvori zaščitno pregrado, ki pomaga preprečevati poškodbe kože na občutljivih predelih, je tudi antibakterijski in idealen za vse sloge jahanja, od trde klasike do dolgih športnikov, bodisi na cesti ali na poti!

Naša formula, ustvarjena predvsem za kolesarje, je tudi bistven spremljevalec triatloncev, tekačev in vzdržljivostnih športnikov vseh disciplin, ki želijo čim bolj zmanjšati drgnjenje.

Košarica
Scroll to Top