OBVESTILO!

V skladu z odlokom MOM, corona do nadaljnega zapira vrata tudi naše trgovine. Vse stranke, ki imajo kolesa na servisu obvestim o prevzemu. Za vse informacije smo od jutri dosegljivi na telefonski številki 041-819-102.

OBVESTILO!

Trgovina Luka˙s Bikes bo v torek, 24.12. 2019 odprta od 9:00 do 13:00 ure. Od 25.12.2019 do 5.1.2020 bo trgovina ZAPRTA!!

TESTNO KOLO SCOTT SILENCE ERIDE 10 MEN!!

Prodaja se vrhunsko ohranjeno testno kolo Scott Silence Eride 10 Men, velikost M. Cena novega 4.119eur, cena testnega pa kar 2.499eur!!!

OBVESTILO

OBVESTILO!!!
Trgovina Luka`s Bikes bo od 12.7.2019 do 15.7.2019 odprta po urniku:

-12.7.2019 od 15:00 do 19:00
-13.7.2019 ZAPRTO
-15.7.2019 od 15:00 do 19:00

Hvala za razumevanje!

AKCIJA!! Scott Sub Cross 10 Lady 2018, velikost M

Scott Sub Cross 10 Lady 2018, velikost M, na voljo po AKCIJSKI ceni 755,40eur!!!! Redna cena kolesa 1.259,00EUR. Velja do razprodaje zalog.

ONLINE KATALOG PRODUKTOV

Luka’s bikes je specializirana trgovina s kolesarsko opremo v Mariboru. Lastnik Luka Rakuša ima bogate tekmovalne izkušnje v vseh kolesarskih disciplinah. Devet let je dirkal v disciplini olimpijski kros. V tem času je osvojil dva slovenska pokala in dvakrat zmagal na državnem prvenstvu. Kasneje je za štiri leta presedlal na cestno kolo ter tekmoval za kolesarski ekipi Motomat in Perutnino Ptuj. Po končani karieri se je posvetil servisiranju koles. Dve leti je kot serviser pomagal avstrijski ekipi Tirol iz Innsbrucka, zadnji dve leti pa je delal v podjetju Carbon doctor, kjer si je pridobil dodatna znanja o karbonu. Trgovina Luka’s bikes bo ob prodaji opreme in servisa koles tudi pooblaščen servis znamke Rock Shox.
KOLESA: Scott,Schwinn, Mongoose, Marin, Stevens, Bottecchia, Cruzee, Polar
DELI KOLESA:Sram ROAD, Sram MTB, Zipp, Mavic, Michelin, Selle Italia, Sportourer, DT Swiss
DODATNA OPREMA: Scott, VDO, Sigma, Tobest, Met, Bluegrass, SH+, Syncros, Zefal, Muc-Off, Vaude, Tacx, Hamax, USWE, Race One, Bebehut, Co-Rider, Bn’B Rack, Prikolice
Scott je znamka, ki orje ledino v kolesarskem svetu. Je znamka, ki je praktično zagnala proizvodnjo karbonskih koles. Je podjetje, ki je od nekdaj postavljalo norme o tem, kaj pomeni lahko in obenem zanesljivo kolo, tako v cestnem, kot v gorskem kolesarskem svetu. Pomembno vlogo je Scott odigral tudi v razvoju koles, ki jih danes uvrščamo med enduro in vse-gorska kolesa. S svojim Ransomom je že leta 2006 javnosti predstavil kolo, ki bi ga še danes lahko uporabljali za enduro tekmovanja. Od takrat naprej Scott razvija ta segment koles in postavlja vedno nove in nove standarde. Leta 2011 je Scott predstavil novega Geniusa LT, ki je s svojimi 180mm hoda vzmetenja in zaklepom le-tega znova postavil temelje za razvoj.V sezoni 2014 bo bržkone podjetje najbolj ponosno na povsem novo zasnovanega Geniusa LT 700 tuned, ki je že ob predstavitvi požel mnogo navdušenja. Gre za eno najbolj dovršenih koles na trgu, ki se ponaša s 27,5 colskimi obroči, 170mm hoda vzmetenja spredaj in zadaj, ter enostavnim zaklepom le-tega, kar uporabniku omogoča, da z enim klikom skorajda kolo za spust, spremeni v kolo za vzpon, kateremu podvig na prav noben hrib okoli vas ne bo več ovira, sestop z njega pa bo predstavljalo obilico zabave.Scott ni dejaven le v razvoju koles in opreme, ampak pomembno vlogo igra tudi na tekmovalni sceni. Tako v cestnem, kot v gorskem kolesarstvu, se Scott vedno pojavlja tam, kjer so najboljši. Na cestni sceni so najbolj ponosni na avtralsko ekipo Orica Green Edge, medtem ko na gorsko kolesarski sceni ni treba posebej omenjati “scottovca”, Nina Schurterja in ekipe Scott Odlo MTB Racing. Scott pomembno vlogo igra tudi v gravitacijskih disciplinah, s svojo ekipo Gstaad Scott in Brandanom Faircloughom, za sezono 2014 pa prvič v svoji zgodovini ustanavljajo tudi tekmovalno ekipo v enduru, Scott SR Suntour, katere glavni adut bo Remy Absalon.Kot vsa leta do sedaj, smo prepričani, da Scott ne bo razočaral niti v prihodnje, zato se že veselimo novih presenečenj in novosti.Brez naših sponzorjev si težko predstavljamo izvedbo sezone serije SloEnduro, zato ne pozabimo na njih in se spomnimo kdo nam omogoča naše dirkaško preganjanje tekom sezone. S tem predstavitev še ni konec, zato nas pridno spremljajte še naprej.