Ni na zalogi

CushCore Tubeless insert Pro Single 29 Plus 1x Vložek 1x Ventilček

89,95

  • Brezplačna poštnina nad 100 EUR - Slovenija
  • Varen nakup
  • Plačilo na obroke (za nakupe do vrednosti 5000€)

CushCore je inovativen vložek iz pene, ki je nameščen znotraj gume za gorsko kolo za zaščito platišča. Ta sistem združuje glavne značilnosti, ki lahko izboljšajo delovanje športnikov na spustu, v enduru, na cross contry in v vseh gorskih vožnjah. Zahvaljujoč zapletenim pregledom materiala in oblike ter številnim preizkusom na preskusni mizi in na terenu je bil razvit lahek, a robusten izdelek, ki ponuja optimalno zaščito platišča pred udarci, zmanjšuje neželene vibracije in povečuje nadzor.

Podrobnosti o sistemu CushCore CushCore je izdelan iz vrhunskega materiala, ki počne stvari, ki jih ne more narediti nobena druga pena. Ima tako majhno gostoto kot izjemno odpornost na udarce. Material je tudi nepremočljiv, združljiv s tesnilom za zračnice brez zračnic in uglašen za ustrezen občutek odboja.

Njegova sposobnost, da prenese ponavljajoče se udarce brez poškodb, je bolj značilna za pene, ki tehtajo dvakrat več. Vsak vložek CushCore je izdelan iz aluminijastega kalupa, proizvodnega procesa, ki nam omogoča, da ustvarimo edinstveno obliko, ki je predmet patenta. Oblika pomaga pritrditi pnevmatiko na platišče in sega precej dlje od prirobnice platišča, da ščiti pred udarci iz vseh kotov. Posebna oblika CushCoreja ustvarja tudi prečno silo proti bokom pnevmatike, ki daje CushCore stabilnost v ovinkih in mirno vožnjo, po kateri je znan. Dovoljuje vam vozit manjši pritisk in z tem dobiti večji oprijem ter zaščitite svoje obroče proti poškodbam in predrtjem.

Primeren za debelino odroča: 32-45mm ter za guma med 2.6-3.0 širine.

Košarica
Scroll to Top