Maxxis plašč Dissector Double Down Tubeless Ready 3C Maxx Grip 29×2.40

76,00

Na voljo: 3 na zalogi

  • Brezplačna poštnina nad 100 EUR - Slovenija
  • Varen nakup
  • Plačilo na obroke (za nakupe do vrednosti 5000€)

Dissector, zasnovan v povezavi z dirkačem Aussie DH Troyem Brosnanom, skuša zmanjšati upor in hkrati ohraniti nadzor v ovinkih. To vsestransko pnevmatiko lahko uporabljate kot spredaj, v paru ali kot zadaj, odvisno od pogojev na poti.

DoubleDown (DD) je naša rešitev ohišja za enduro dirke in uporabo e-kolesa. Dve plasti našega lahkega materiala za ohišje 120 TPI sta združeni z butilnim vložkom na bočnici, da ustvarita zelo vzdržljivo pnevmatiko z več povratnimi informacijami o sledu kot pnevmatika za spust. Pnevmatike DoubleDown so nekoliko lažje od svojih kolegov za spust, vendar je razlika v »občutku poti« tista, ki ju ločuje. Nekateri kolesarji bodo morda raje imeli močno blaženo vožnjo, ki jo zagotavlja pnevmatika za spust.

3C MAXXGRIP

Maxxisova zmes 3C MaxxGrip uporablja najbolj lepljivo in najpočasnejšo odskočno gumo, ki jo ponujamo v pnevmatikah za gorska kolesa. Ta zmes z visokim oprijemom je enaka tisti, ki jo uporabljajo naši vrhunski atleti svetovnega pokala v smuku in svetovnem prvenstvu v enduro in je zdaj na voljo v različnih konfiguracijah ohišja, ki pokrivajo vse kolesarje. 3C MaxxGrip + ohišje EXO = lahka vožnja po stezi v mokrih/sličnih razmerah 3C MaxxGrip + ohišje EXO+ = Vsestranska vožnja po stezi v mokrih/vodnih razmerah 3C MaxxGrip + ohišje DoubleDown = Enduro dirkalna in e-kolesa 3C MaxxGrip + ohišje za spust = e-kolesa za dirkanje in dolga potovanja.

Košarica
Maxxis plašč Dissector Double Down Tubeless Ready 3C Maxx Grip 29×2.40
76,00

Na voljo: 3 na zalogi

Scroll to Top