Maxxis plašč Minion DHF Exo+ Tubeless Ready 120Tpi 3C Maxx Terra 27,5×2.80

82,00

Na voljo: 1 na zalogi

  • Brezplačna poštnina nad 100 EUR - Slovenija
  • Varen nakup
  • Plačilo na obroke (za nakupe do vrednosti 5000€)

Z obliko tekalne plasti, ki spretno uravnoveša hitrost kotale z zaviranjem in oprijemom v ovinkih, ni čudno, zakaj je Minion DHF ena najbolj posnemalnih pnevmatik v gorskem kolesarstvu. Ne glede na to, ali se vozite po lokalnih poteh, epskih poteh v zaledju, dirkalni enduro ali spustu v svetovnem pokalu, je na voljo specifikacija Minion DHF, ki ustreza vašim potrebam.

EXO+

EXO+ je Maxxis-ova možnost zaščite pred predrtjem, ki je primerna za vsestransko vožnjo in lahka e-kolesa. Začnemo z vzdržljivim ohišjem 60 TPI, dodamo našo legendarno zaščitno plast EXO pred predrtjem na stranskih stenah in jo dopolnimo z majhnim butilnim vložkom okoli kroglice. Trdo ohišje in material EXO preprečujeta poškodbe zaradi kamenja in korenin, medtem ko butilni vložek ščiti pnevmatiko pred zdrsom in pomaga preprečiti poškodbe platišča.

3C MAXXTERRA

Maxxis 3C MaxxTerra je vmesna konfiguracija trojne zmesi, ki se uporablja v naši liniji gorskih pnevmatik. Zmes 3C MaxxTerra ponuja več oprijema kot 3C MaxxSpeed, vendar zagotavlja boljšo obrabo tekalne plasti in manjši kotalni upor kot MaxxGrip, zaradi česar je idealna za vožnjo po poti v vseh pogojih.

Košarica
Maxxis plašč Minion DHF Exo+ Tubeless Ready 120Tpi 3C Maxx Terra 27,5×2.80
82,00

Na voljo: 1 na zalogi

Scroll to Top