Maxxis plašč Shorty 2.0 DD TR 3C Maxx Grip 29×2.40

76,00

  • Brezplačna poštnina nad 100 EUR - Slovenija
  • Varen nakup
  • Plačilo na obroke (za nakupe do vrednosti 5000€)

Po letih zbiranja podatkov in povratnih informacij naših športnikov svetovnega pokala v spustu in enduro svetovnih serij je Shorty popolnoma nov za leto 2021. Postavitev gumbov je bila spremenjena za izboljšanje oprijema na mokrem, zmogljivosti v ovinkih in sposobnosti odstranjevanja blata. Ožje 2,40-palčno ohišje izboljšuje odmik od okvirja in vilic, ko stvari postanejo res površne, in zmanjša težo.

DoubleDown (DD) je naša rešitev ohišja za enduro dirke in uporabo električnih koles. Dve plasti našega lahkega materiala za ohišje 120 TPI sta združeni z butilnim vložkom na stranski steni, da ustvarimo zelo vzdržljivo pnevmatiko z več povratnimi informacijami na poti kot pnevmatika za ohišje za spust. Pnevmatike DoubleDown so nekoliko lažje od pnevmatik za spust, vendar je razlika v »občutku poti« tisto, kar obe ločuje. Nekaterim kolesarjem je morda bolj všeč zelo blažena vožnja, ki jo zagotavlja pnevmatika s plaščem Downhill.

Tubeless Ready

Pnevmatike brez zračnic nudijo kolesarju številne prednosti: sposobnost vožnje z nižjim zračnim tlakom, kar izboljša oprijem; manjši kotalni upor v primerjavi s pnevmatikami z zračnico; in manj možnosti za sploščitev, ker ni cevi. Pnevmatike brez zračnic so označene s črkama »TR« na bočnici.

3C MaxxGrip

Maxxisova zmes 3C MaxxGrip uporablja najbolj lepljivo, najpočasneje odbijajočo se gumo, ki jo ponujamo v pnevmatikah za gorska kolesa. Ta zmes z visokim oprijemom je enaka tisti, ki jo uporabljajo naši najboljši športniki svetovnega pokala v spustu in enduro svetovnih serijah in je zdaj na voljo v različnih konfiguracijah ohišja, da pokrije vse kolesarje.

Košarica
Maxxis plašč Shorty 2.0 DD TR 3C Maxx Grip 29×2.40
Scroll to Top