Muc-off čistilni set Wash/Protect/Lube

25,00

Na voljo: 1 na zalogi

  • Brezplačna poštnina nad 100 EUR - Slovenija
  • Varen nakup
  • Plačilo na obroke (za nakupe do vrednosti 5000€)

Čistilo za kolesa Nano Tech

Muc-Off biološko razgradljivo čistilo za kolesa ima neverjetno učinkovito čistilno formulo, ki vsebuje “Nano Technology”, ki skrbi tudi za nežne obloge vašega kolesa. Ne vsebuje škodljivih kislin, CFC-jev ali topil in je popolnoma biološko razgradljiv.

MO-94

Iščete vsestranski pršilo? Ne iščite več! Muc-Off MO-94 pokriva vse podlage z neverjetno PTFE BREZPLAČNO formulo za hitro in učinkovito prodiranje vlage, mazanje gibljivih delov in puščanje dolgotrajnega zaščitnega filma. MO-94 preprečuje oprijem umazanije in odžene odvečno vodo, da zadrži rjo in korozijo.

Biorazgradljivo mokro mazivo

Muc-Off biorazgradljivo lupilo za mokro verigo je izjemno trpežno mazivo za kolesarske verige na dolge razdalje in je posebej oblikovano tako, da se odlikuje na dolgih razdaljah v mokrih ali blatnih razmerah. Naša najsodobnejša formula izhaja iz naravnih sestavin in je v celoti izdelana iz obnovljivih virov. Prodira globoko v vaše verige, da zagotovi dolgotrajno mazanje in popolno zaščito. Naši integrirani dodatki “Extreme Pressure Additive” prevlečejo vsak del povezave, da zagotovijo svilnato gladko menjavo prestav in izjemno učinkovito pogonsko verigo.

Košarica
Muc-off čistilni set Wash/Protect/Lube
25,00

Na voljo: 1 na zalogi

Scroll to Top