Muc-off naprava za čiščenje verige X-3 z čistilom

41,99

Na voljo: 3 na zalogi

  • Brezplačna poštnina nad 100 EUR - Slovenija
  • Varen nakup
  • Plačilo na obroke (za nakupe do vrednosti 5000€)

Ali vaša veriga trpi zaradi rednega nabiranja peska in umazanije, utrujena od tega, da AGES čistite verigo, ko vse, kar želite storiti, je, da sednete na sedlo in se vozite? No Muc-Off imajo rešitev … predstavljamo nov stroj za umazano verigo Muc-Off X-3!

Ta ergonomska oblika, ki je v postopku patenta, se ponaša z močno konstrukcijo in lahko vašo verigo očisti v nekaj sekundah! Kolesarske verige imajo vedno večje cene, je smiselno, da zdržijo. Edini način, kako iz svoje verige in njene učinkovitosti teka izvleči najboljše, je, da zagotovite njeno redno in pravilno čiščenje in mazanje. Stroj za umazano verigo X-3 je daleč najlažji način, da verigi omogočite dober piling!

V kompletu je 75-mililitrsko sredstvo za čiščenje pogonskega sklopa Muc-Off. To revolucionarno malo tekočino lahko razpršimo po pogonskem sklopu ali vlijemo neposredno v zgornji rezervoar stroja, ki se nato sprosti s kontrolnim gumbom. To zagotavlja hitro in enostavno uporabo čistila. Stroj X-3 in čistilec pogonskih sklopov sta sposobna napasti najhujše maščobe in umazanijo iz vseh možnih kotov, da zagotovita popolno, globinsko čiščenje tudi najbolj umazanih kolesarskih verig.

Brušenje zob za čiščenje in vrteča se kolesa s ščetko, ki imajo 120 kontaktnih točk, pokrivajo vsa področja posamezne verige za globinsko in temeljito čiščenje. Končno odvečna umazana tekočina pade v drugi spodnji rezervoar, tako da je stran od čiste verige. Nič več reciklirane umazanije po celotni verigi! Muc-Off Drivetrain Cleaner je popolnoma biološko razgradljiv in ga je varno odvreči v odtok, če ste prej uporabljali eno od naših maziv z bio verigo!

Stroj za umazano verigo X-3 ni združljiv z BMX ali verigami gosenic.

Košarica
Muc-off naprava za čiščenje verige X-3 z čistilom
41,99

Na voljo: 3 na zalogi

Scroll to Top