Sram sprednji verižnik Bosch X-SYNC

19,99

  • Brezplačna poštnina nad 100 EUR - Slovenija
  • Varen nakup
  • Plačilo na obroke (za nakupe do vrednosti 5000€)

Odkar so bila stara pretečena stara kolesarska kolesa spremenjena tako, da se vozijo po nesnagi, se gorsko kolesarjenje ukvarja s konvencijami in išče nove načine za izboljšanje vožnje. In vsak nov slog vožnje zahteva popolno rešitev. EX1 je prvi pogonski sistem na svetu, posebej razvit za edinstvene zahteve E-MTB. Z dokazano tehnologijo SRAM 1x ™ kot DNK je srce te skupine kaseta EX1, ki omogoča optimalne korake med zobniki za bolj predvidene premike in zagotavlja najboljši razpon prestav za E-MTB-je srednjega motorja. Vsaka komponenta EX1 je zasnovana tako, da popolnoma dopolnjuje sistem, rezultat pa je tiho delovanje, intuitivno prestavljanje, podaljšana življenjska doba baterije in večja vzdržljivost. EX1 odpira vrata v pogumen novi svet gorskega kolesarjenja.

Zobniki SRAM X-SYNC ™ Zgrajen z upoštevanjem potreb E-MTB voznikov in vključuje isto tehnologijo upravljanja verige X-SYNC ™, ki jo najdemo v vseh pogonskih sklopih SRAM 1x ™, EX1 ponuja 14-, 16- in 18-zobne verižnike za Boscheve motorje. Dokazane SRAM tehnologije, prilagojene zahtevam srednjevelskih motornih E-MTB-jev.

Prosimo upoštevajte: Ta izdelek je združljiv samo s komponentami SRAM EX1 E-MTB.

SRAM X-SYNC ™ zagotavlja najvišjo raven zmogljivosti in trajnosti. Visoki kvadratni robovi zob SRAM X-SYNC ™ zajemajo verigo prej kot tradicionalni trikotni zobje. Ostri in ozki zobni profili ter zaobljeni robovi posnetkov pomagajo upravljati odklonjeno verigo. Da bi zagotovili najboljše možne lastnosti v blatnih razmerah, so bili obročki verige X-SYNC ™ zasnovani z vdolbinami za čiščenje blata za notranje povezave verige in valjev. Obroči X-SYNC ™, izdelani v Nemčiji, so sestavni del pogonskega sklopa SRAM 1X ™.

Košarica
Sram sprednji verižnik Bosch X-SYNC
Scroll to Top