Maxxis plašč Minion DHR II 29X2.40 WT Exo 3C Maxx Terra Tubeless Ready

76,00

Na voljo: 1 na zalogi

  • Brezplačna poštnina nad 100 EUR - Slovenija
  • Varen nakup
  • Plačilo na obroke (za nakupe do vrednosti 5000€)

S stranskimi gumbi, izposojenimi pri legendarnem Minion DHF, vendar razširjenimi za večjo podporo, DHR II koti kot noben drug. Osrednja tekalna plast ima nagnjene sprednje robove za izboljšanje pospeška in lamele za ustvarjanje gladkega prehoda pri naslonjanju kolesa. Veslasti gumbi na sredinski tekalni plasti se vdirajo ob močnem zaviranju in pomagajo obdržati kolo pod nadzorom. Združite ga s spredaj Minion DHF za vrhunsko kombinacijo pnevmatik za agresivno vožnjo! Minion DHF je na voljo v specifikacijah za trail, enduro in downhill.

3C MAXXTERRA

Maxxisova 3C MaxxTerra je vmesna konfiguracija trojne zmesi, ki se uporablja v naši liniji gorskih pnevmatik. Zmes 3C MaxxTerra ponuja več oprijema kot 3C MaxxSpeed, vendar zagotavlja boljšo obrabo tekalne plasti in manjši kotalni upor kot MaxxGrip, zaradi česar je idealna za vožnjo po poti v vseh pogojih.

EXO

EXO je material, odporen na ureznine in odrgnine, dodan na bočnice številnih pnevmatik za gorska kolesa Maxxis in gramoznih pnevmatik. Ta gosto tkana tkanina je lahka in zelo prožna, kar zagotavlja, da zmogljivost pnevmatike ostane nespremenjena. Izberite EXO Protection za večjo vzdržljivost pri vožnji po gramozu, XC in lahki vožnji.

Tubeless Ready

Pnevmatike brez zračnic nudijo vozniku številne prednosti: zmožnost izvajanja nižjih zračnih tlakov, kar izboljša oprijem; manjši kotalni upor v primerjavi s pnevmatiko s zračnico; in manjša možnost sploščenja, ker ni cevi. Pnevmatike brez zračnic so označene s črkami “TR” na bočnici. Pnevmatike brez zračnic morajo biti nameščene na platišča brez zračnic in zahtevajo uporabo tekoče tesnilne mase za vzdrževanje tlaka. Tekoče tesnilne mase imajo dodatno prednost pri tesnjenju majhnih lukenj. Redno preverjajte svojo tesnilno maso in jo po potrebi osvežite, saj se bo sčasoma posušila. Tekoče tesnilne mase se smejo uporabljati samo v naslednjih vrstah pnevmatik: cestne brez zračnice, cevaste in pripravljene brez zračnic. Uporaba tekočih tesnil v kateri koli drugi pnevmatiki Maxxis razveljavi garancijo.

Košarica
Maxxis plašč Minion DHR II 29X2.40 WT Exo 3C Maxx Terra Tubeless Ready
76,00

Na voljo: 1 na zalogi

Scroll to Top