Continental plašč GP5000

70,9974,95

  • Brezplačna poštnina nad 100 EUR - Slovenija
  • Varen nakup
  • Plačilo na obroke (za nakupe do vrednosti 5000€)

Najboljši vsestranski prevoz na terenu, ki je pripeljal na povsem novo raven zmogljivosti. Vozite hitreje, udobneje in s povečano zaščito pred predrtjem. Narejeno za izboljšanje.

Z edinstveno zmesjo tekalne plasti, ki jo proizvajajo samo v Nemčiji, smo revolucionirali šport v kolesarstvu. Z legendarno spojino BlackChili smo odgovorili na večno vprašanje najboljšega ravnovesja oprijema in kotalnega upora za kolesarjenje. Redne zmage na preizkusu potrjujejo merljive in opazne prednosti za kolesarja, ki so bile ugotovljene v laboratoriju in na cesti. Najnovejši polimeri ter posebej razviti delci saj in polnilni materiali zagotavljajo edinstvene lastnosti. Revolucionarni pristop v kolesarstvu. Tehnologija Active Comfort, vgrajena v konstrukcijo pnevmatik, absorbira tresljaje in gladi vašo vožnjo.

Lazer Grip, da vas poenostavi s cesto. Lazerana mikroprofilna struktura se razširi čez ramo pnevmatike in zagotavlja izjemne ovinke.

Vectran ™ je sintetično izdelano visokotehnološko vlakno iz naravnega modela. Tako kot pajkova svila je tudi Vectran ™ tekoče-kristalni polimer (LCP). Vectran ™ se zavrti iz stopljenega tekočega polimera Vectra in nadalje obdela v večnitni navoj. Pajkova svila, kot je Vectran ™, ima izjemno odpornost na trganje pri zelo majhni teži: natančno prave lastnosti za predelavo v vrhunsko kolesarsko pnevmatiko Continental kot vložek za zaščito pred predrtjem. Odklopnik Vectran ™ je lažji, prožnejši in učinkoviteje ščiti pred urezninami kot primerljiv najlonski odklopnik. Vectran ™ Breaker ne vpliva škodljivo na kotalni upor.

Košarica
Continental plašč GP5000
70,9974,95Izberite možnosti
Scroll to Top