Continental plašč Ultra Sport 3

28,95

  • Brezplačna poštnina nad 100 EUR - Slovenija
  • Varen nakup
  • Plačilo na obroke (za nakupe do vrednosti 5000€)

Popolnoma prenovljen in ima dinamičen dizajn vzorca tekalne plasti. Tekme z dirkalnim kolesom, pa tudi klasičnim mestnim cestnim kolesom. Na voljo v številnih dimenzijah in barvah.

Na osnovi aktiviranih spojin silicijevega dioksida je bila ta tehnologija prvotno namenjena spojini na ravni zmogljivosti, a po intenzivnem razvoju v našem oddelku za raziskave in razvoj v Korbachu je bila razvita napredna nova spojina z izjemnim oprijemom in tekaškimi lastnostmi. Ta nova mešanica gume, ki ima samo po sebi razumljivo ime “PureGrip”, je uvrščena tik za našo spojino BlackChili in se uporablja v naših zmogljivih izdelkih tako v cestnem kot v gorskem kolesarstvu. Medtem ko zagotavlja odličen oprijem, je hkrati tudi dolgotrajen in zelo trpežen – obe značilnosti pnevmatik Continental, ki jih proizvajajo izključno v tovarni v Hefei (Azija).

Za našo pnevmatiko E-Bike smo se oprli na več kot 100 let izkušenj z mopedi in motornimi gumami. Vse naše mestne / treking gume so ocenjene na standardno hitrost najmanj 25 km / h. Tiste pnevmatike z oznako e50 imajo tudi certifikat S-Pedelecs. Z visoko kakovostno strukturo je zaščita pred predrtjem visoka in kotalni upor nizek, kar zagotavlja zaščito pred prezgodnjo obrabo, ki jo povzroča dodatna pogonska sila.

Košarica
Continental plašč Ultra Sport 3
Scroll to Top